Centru de recuperare medicala
Am infiintat in Brasov acest centru de Kinetoterapie, Yumeiho si tratamente complementare din domeniu  pentru  a oferi o recuperare efficienta, completa si adaptata fiecarei persoane.

Un tratament dedicat corectarii tulburarilor si viciilor de postura, eliminarii durerilor si prevenirea acestora, a educarii corpului prin miscare correcta in vederea obtinerii si mentinerii unui echilibru prin simetrie, respectiv a unei stari de bine.

Kinetoterapie
Completam fiecare sedinta de gimnastica medicala cu ajustare postural –Yumeiho- pentru a obtine un rezultat durabil si mai rapid

Yumeiho
Prin punerea in simetrie a bazinului, a structurilor inconjuratoare si implicit a coloanei vertebrale se previn si se amelioreaza numeroase afectiuni

Masaj Terapeutic
Se adreseaza afectiunilor degenerative, neurologice si ortopedice, durerilor musculare, bebelusilor in diferite deficiente, sportivilor, gravidutelor avand si effect relaxant.

Gimnastia pre si postnatala
Un program de exercitii si mici trucuri pentru o sarcina usoara, active si fara dureri. Urmata de o recuperare rapida.

Refacere sportiva
Esentiala in viata sportivilor amatory si performer, pentru a preveni supraantrenamentul si accidentarile pe fond de oboseala.

Kineto pediatrie
Gimnastica corectiva si distractiva, combinand jocul, masajul si miscarea pentru sanatatea viitorului adult.

Kinesiotaping
Este o tehnica comoda, sigura si cu effect pe mai multe zile. Folosita ca adjuvant sau tratament in domeniul pediatric , sportive, orthopedic si in alte conditii medicale.

Cursuri Yumeiho
Terapie manuala japoneza consitutita din mai multe procedee. Cursurile se adreseaza atat celor care vor sa-si ajute aproapele dar si celor care vor sa se perfectioneze.